Voorkom standaard zinnen!

De laatste tijd zie ik steeds vaker zinnen voorbij komen als:
– Dat lees je in deze blog

– dat vertellen wij je hier

– lees snel verder

– in dit artikel leggen we je uit

– hier vertellen we je dat

Eigenlijk niets zeggende zinnen. Deze zien wij graag vermeden. 
Meestal worden deze zinnen geplaatst aan het einde van de alinea. Vaak zijn ze ook heel makkelijk te vermijden.. een klein voorbeeldje:

De organen in je lichaam zijn van een cruciaal belang om het lichaam goed te laten functioneren. Maar welke organen in jouw lichaam zijn nu het belangrijkste? Dat lees je hier in deze blog.

Bij dit stukje kun je hem al gewoon weglaten, het is namelijk altijd goed om de intro te eindigen met een vraagteken

Nu zijn er in de supermarkt groenten verkrijgbaar in pot, in blik, uit de diepvries en natuurlijk vers. Wij leggen je in dit artikel uit wat het belang is van verse groenten.

Nu zijn er in de supermarkt groenten verkrijgbaar in pot, in blik, uit de diepvries en natuurlijk vers. Hierbij blijven verse groenten natuurlijk altijd het gezondst!

Vanaf de leeuwenberg kun je het slagveld bewonderen als je die omhoog bent gelopen via de treden. Echter zijn er nog meer leuke attracties in Waals-Brabant Belgiƫ en die vertellen we je graag, zodat je een actieve en leuke vakantie hebt.

Vanaf de leeuwenberg kun je het slagveld bewonderen als je die omhoog bent gelopen via de treden. Genoeg te beleven dus in de regio, laten we er eens een paar uitlichten.

Let er dus een beetje op en word een nog betere schrijver!